No
Yes
View More
View Less
Working...
Close
OK
Cancel
Confirm
System Message
Delete
Schedule
An unknown error has occurred and your request could not be completed. Please contact support.
Scheduled
Scheduled
Wait Listed
Personal Calendar
Speaking
Conference Event
Meeting
Interest
Schedule details coming soon
Conflict Found
This session is already scheduled at another time. Would you like to...
Loading...
Please enter a maximum of {0} characters.
{0} remaining of {1} character maximum.
Please enter a maximum of {0} words.
{0} remaining of {1} word maximum.
must be 50 characters or less.
must be 40 characters or less.
Session Summary
We were unable to load the map image.
This has not yet been assigned to a map.
Search Catalog
Reply
Replies ()
Search
New Post
Microblog
Microblog Thread
Post Reply
Post
Your session timed out.
This web page is not optimized for viewing on a mobile device. Visit this site in a desktop browser to access the full set of features.
AWS Summit San Francisco 2018

Agenda

Wednesday

Wednesday, April 4, 2018

07:00AM - 09:00AM Breakfast
The Expo (Level 1)
 
07:15AM - 07:45AM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater (The Expo)
 
08:00AM - 04:00PM Hands-on Labs
Room 2003 (Level 2)
 
08:00AM - 08:30AM 30-Minute Presentations
Kumo Theater (Level 3 Foyer)
Day 1 Theater (The Expo)
 
08:45AM - 09:15AM 30-Minute Presentations
Kumo Theater (Level 3 Foyer)
 
09:30AM - 11:00AM Keynote
Room 3000, Level 3
 
11:00AM - 12:30PM Lunch
The Expo (Level 1)
 
11:00AM - 06:00PM Ancillary
Training & Certification Lounge (The Expo)
Level 3 Foyer
 
11:45AM - 12:15PM 30-Minute Presentations
Kumo Theater (Level 3 Foyer)
Day 1 Theater (The Expo)
 
12:00PM - 01:00PM Sessions
Room 2010 (Level 2)
Room 2011 (Level 2)
Room 2018 (Level 2)
Room 2005 (Level 2)
Room 2002 (Level 2)
Room 2006 (Level 2)
12:00PM - 05:00PM Hackathon
Room 2022 (Level 2)
 
12:00PM - 02:00PM Workshops
Room 2001 (Level 2)
Room 2009 (Level 2)
Room 2014 (Level 2)
Room 2016 (Level 2)
 
12:00PM - 12:30PM Dev Chats & Startup Talks
Dev Lounge (The Expo)
Level 2 Foyer
 
12:30PM - 01:00PM Dev Chats & Startup Talks
Dev Lounge (The Expo)
Level 2 Foyer
 
12:30PM - 01:00PM 30-Minute Presentations
Kumo Theater (Level 3 Foyer)
Day 1 Theater (The Expo)
 
01:00PM - 01:30PM Dev Chats & Startup Talks
Dev Lounge (The Expo)
Level 2 Foyer
 
01:15PM - 02:15PM Sessions
Room 2018 (Level 2)
Room 2005 (Level 2)
Room 3000, Green (Level 3)
Room 3000, Blue (Level 3)
Room 2011 (Level 2)
Room 3000, Yellow (Level 3)
Room 3000, Teal (Level 3)
Room 3000, Red (Level 3)
Room 2006 (Level 2)
Room 2010 (Level 2)
Room 2002 (Level 2)
Room 3000, Purple (Level 3)
01:15PM - 01:45PM 30-Minute Presentations
Kumo Theater (Level 3 Foyer)
Day 1 Theater (The Expo)
 
01:30PM - 02:00PM Dev Chats & Startup Talks
Dev Lounge (The Expo)
Level 2 Foyer
 
02:00PM - 02:30PM Dev Chats & Startup Talks
Dev Lounge (The Expo)
Level 2 Foyer
 
02:00PM - 02:30PM 30-Minute Presentations
Kumo Theater (Level 3 Foyer)
Day 1 Theater (The Expo)
 
02:30PM - 04:30PM Workshops
Room 2009 (Level 2)
Room 2014 (Level 2)
Room 2016 (Level 2)
Room 2001 (Level 2)
 
02:30PM - 03:30PM Sessions
Room 3000, Yellow (Level 3)
Room 2005 (Level 2)
Room 2002 (Level 2)
Room 2010 (Level 2)
Room 2018 (Level 2)
Room 3000, Purple (Level 3)
Room 2006 (Level 2)
Room 2011 (Level 2)
Room 3000, Teal (Level 3)
Room 3000, Green (Level 3)
Room 3000, Red (Level 3)
Room 3000, Blue (Level 3)
02:30PM - 03:00PM Dev Chats & Startup Talks
Dev Lounge (The Expo)
Level 2 Foyer
 
02:45PM - 03:15PM 30-Minute Presentations
Kumo Theater (Level 3 Foyer)
Day 1 Theater (The Expo)
 
03:00PM - 03:30PM Dev Chats & Startup Talks
Dev Lounge (The Expo)
Level 2 Foyer
 
03:30PM - 04:00PM Dev Chats & Startup Talks
Dev Lounge (The Expo)
Level 2 Foyer
 
03:30PM - 04:00PM 30-Minute Presentations
Kumo Theater (Level 3 Foyer)
Day 1 Theater (The Expo)
 
03:45PM - 04:45PM Sessions
Room 3000, Yellow (Level 3)
Room 2018 (Level 2)
Room 2002 (Level 2)
Room 2005 (Level 2)
Room 2006 (Level 2)
Room 3000, Teal (Level 3)
Room 2011 (Level 2)
Room 2010 (Level 2)
Room 3000, Red (Level 3)
Room 3000, Blue (Level 3)
Room 3000, Purple (Level 3)
Room 3000, Green (Level 3)
04:00PM - 04:30PM Dev Chats & Startup Talks
Dev Lounge (The Expo)
Level 2 Foyer
 
04:15PM - 04:45PM 30-Minute Presentations
Kumo Theater (Level 3 Foyer)
Day 1 Theater (The Expo)
 
05:00PM - 05:30PM 30-Minute Presentations
Kumo Theater (Level 3 Foyer)
Day 1 Theater (The Expo)
 
05:00PM - 07:00PM Workshop
Room 2014 (Level 2)
 
05:00PM - 06:00PM Sessions
Room 3000, Green (Level 3)
Room 2005 (Level 2)
Room 2006 (Level 2)
Room 3000, Purple (Level 3)
Room 2010 (Level 2)
Room 2009 (Level 2)
Room 2001 (Level 2)
Room 2016 (Level 2)
Room 2018 (Level 2)
Room 3000, Blue (Level 3)
Room 3000, Red (Level 3)
Room 3000, Teal (Level 3)
Room 2002 (Level 2)
Room 3000, Yellow (Level 3)
Room 2011 (Level 2)
05:45PM - 06:15PM 30-Minute Presentations
Day 1 Theater (The Expo)
 
06:00PM - 07:00PM Receptions
The Expo (Level 1)
Level 2 Foyer